text-7
ПРО КОМПАНІЮ BISCOTTI
Ми кондитерська компанія,
яка була заснована в 2013 році. Основні виробничі
потужності BISCOTTI розташовані у Львові.

ВІРИМО, ЩО:

НЕМОЖЛИВЕ СТАЄ МОЖЛИВИМ
Мислимо за межами стандартного і сьогодні втілюємо те, що ще вчора здавалося неможливим.
 
ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИМАГАЄ КМІТЛИВОСТІ
Досягаємо максимальних результатів за мінімальних ресурсів. Пам’ятаємо, що дрібнички роблять велику різницю.
ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ – СПРАВА КОЖНОГО
Ставимося до роботи, як до власної справи; успіх і розвиток компанії створюється кожним із нас.
 
ЧЕСНІСТЬ РОБИТЬ СИЛЬНІШИМИ
Підходимо до вирішення будь-яких викликів прямо, відверто та справедливо.
ПАРТНЕРСТВО – ЦЕ СПІЛЬНИЙ ВИГРАШ
Робимо співпрацю з нами вигідною для всіх сторін.
 
АМБІТНІ КОМПАНІЇ РОБЛЯТЬ КРАЇНУ УСПІШНОЮ
Наші ідеї, потужність і стабільний розвиток – це внесок у розбудову успішної України.

Даруємо справжню насолоду по-італійськи

Унікальний смак продукції BISCOTTI приносить моменти задоволення і ви насолоджуєтесь життям кожний день. Компанія прикладає максимум зусиль, щоб продукція мала бездоганну якість, починаючи з відбору інгредієнтів, професійного підходу кваліфікованих кондитерів - до зберігання та доставки готових кондитерських виробів споживачеві.
11
Років досвіду роботи в Україні
Присутність у 10 країнах (включаючи країни ЄС та США)
>140
Видів продукції: печиво, тістечка, булка
2
Виробничих підприємства
у Львові
6
Власних
кондитерських магазинів
800
Різноманітних та талановитих людей на наших фабриках,
офісах, науково-дослідних підприємствах і в дистриб'юторській діяльності
11
Років досвіду роботи в Україні
Присутність у 10 країнах (включаючи країни ЄС та США)
>140
Видів продукції: печиво, тістечка, булка
2
Виробничих підприємства
у Львові
6
Власних
кондитерських магазинів
800
Різноманітних та талановитих людей на наших фабриках,
офісах, науково-дослідних підприємствах і в дистриб'юторській діяльності
text-8

Процес виготовлення

На виробництві компанії BISCOTTI встановлено високоякісне обладнання найкращих європейських виробників. Розробкою технологій та запуском кондитерських виробів у компанії BISCOTTI займаються спеціалісти, які пройшли атестацію та навчалися за кордоном.
text-5

Ми багато часу присвячуємо розвитку персоналу

Заохочуємо своїх співробітників до вдосконалення власних здібностей, пропонуючи їм для цього широкі можливості.

Кондитери, технологи, пекарі, тістоміси, пакувальники продукції, бухгалтери, офіс-менеджери та водії – це команда професіоналів, де кожен сумлінно та якісно виконує свою роботу.